Budincă de orez cu brânză şi ananas

de Zamfira in Dulciuri, 29 Noi 2015 | 1065 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cană orez (de preferat orez alb)
  • 500 g brânză de vaci
  • 1 ou
  • 3 linguri făină
  • 6 linguri zahăr
  • 2 esenţe rom
  • coaja de la o lămâie
  • 1 compot de ananas
Portii: 24
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budincă de orez cu brânză şi ananas:

Fierbem orezul în apă cu sare. Scurgem orezul foarte bine de apă.


Amestecăm brânza de vaci cu celelalte ingrediente, oul, zahărul, făina, esenţele, la sfârşit ananasul din compot. Omogenizăm totul foarte bine.


Ungem o tavă yena sau o tavă pentru prăjituri cu ulei şi tapetăm cu griş. Punem orezul apoi compoziţia de brânză. Punem tava în cuptorul preîncălzit, la foc moderat pentru 25-30 minute, după care reducem puţin intensitatea focului şi mai lăsăm budinca încă 25 de minute.


Se poate felia frumos abia când s-a răcit complet.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budincă de orez cu brânză şi ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (31)

Zamfira 1

30.11.2015, 14:07

Ela

Gicuta69 1

03.12.2015, 09:15

Tare buna!

Zamfira 1

03.12.2015, 17:27

Gicuta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Briose cu banane