Budinca de orez cu prune uscate si capsuni de padure

de sasha in Dulciuri, 3 Iun 2013 | 2879 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 ml lapte
  • 100 g orez
  • 50 g prune
  • 50 g capsuni de padure/ fragute
  • 50 g zahar
  • 1 esenta de lamaie
  • 20 g unt nesarat
  • coaja de lamaie
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de orez cu prune uscate si capsuni de padure:

Punem laptele la fiert cu orezul si prunele spalate, cand orezul este intre fiert adaugam zaharul si coaja de lamaie si untul. Cand s-au fiert lasam la racit adaugan esenta si capsinile, se amesteca usor cu o paleta .

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de orez cu prune uscate si capsuni de padure" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

sasha 1

04.06.2013, 09:11

asa e Anna

cristeena20 1

05.06.2013, 13:58

buna!!!!

adasev12 1

05.06.2013, 14:07

mmmmmm....capsuni de padure, o minunatie...mancam si eu asemenea delicatese la mama,la tara

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta Oua pe rosii, reteta simpla si gustoasa

de Miha 9

pe 03.06 la 13:01

Reteta Muschiulet de porc cu merisoare, perfecta pentru o cina rafinata

de Miha 9

pe 03.06 la 12:48

Placinta floare cu carne, reteta aromata si super gustoasa

de Miha 9

pe 03.06 la 12:20

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de orez cu prune uscate