Budinca de panettone cu banane si bezea

de Catalinaflorea in Dulciuri, 20 Mar 2015 | 4254 vizualizari

 

In loc de panettone se poate folosi cozonac sau felii de paine.Este o reteta super buna mai ales dupa sarbatori,cand se fac si se primesc cozonaci.

 

INGREDIENTE

  • un panettone
  • 3 oua
  • o cana de lapte
  • coaja de portocala
  • 3 linguri de zahar
  • 3 banane
  • un praf de scortisoara
  • o lingura de miere
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de panettone cu banane si bezea:

Panettonele se taie felii si se inmoaie in laptele batut cu galbenusuri si coaja de portocala

Bananele se taie felii se pudreaza cu scortisoara si cu lingura de miere. Albusurile se bat spuma cu zaharul pentru bezea. Panettonele se aseaza in tava si deasupra se aseaza bananele

Se da la cuptor pentru 10 minute la 180 de grade apoi se scoate se pune bezeaua si se mai introduce pentru 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de panettone cu banane si bezea" nu uita sa-i faci un review.
 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de cozonac cu sos de vanilie si Amaretto