Budinca de panettone cu banane si bezea

de Catalinaflorea in Dulciuri, 20 Mar 2015 | 1477 vizualizari

 

In loc de panettone se poate folosi cozonac sau felii de paine.Este o reteta super buna mai ales dupa sarbatori,cand se fac si se primesc cozonaci.

 

INGREDIENTE

  • un panettone
  • 3 oua
  • o cana de lapte
  • coaja de portocala
  • 3 linguri de zahar
  • 3 banane
  • un praf de scortisoara
  • o lingura de miere
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de panettone cu banane si bezea:

Panettonele se taie felii si se inmoaie in laptele batut cu galbenusuri si coaja de portocala


Bananele se taie felii se pudreaza cu scortisoara si cu lingura de miere. Albusurile se bat spuma cu zaharul pentru bezea. Panettonele se aseaza in tava si deasupra se aseaza bananele


Se da la cuptor pentru 10 minute la 180 de grade apoi se scoate se pune bezeaua si se mai introduce pentru 5 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de panettone cu banane si bezea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

geoline 1

20.03.2015, 17:31

hai ca a iesit ceva bun, bravo

Constelatialeu 1

20.03.2015, 19:45

dantes 1

21.03.2015, 07:55

Interesant!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Budinca pufoasa din cozonac,crema de whiskey si goji