Budinca de paste

de Constelatialeu in Paste, 3 Aug 2014 | 12113 vizualizari

 

Nici dupa asta nu ma dau in vant,dar mai mananc din cand in gand......

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste Divella
  • 100 g branza de oaie,veche
  • 100 g branza de capra
  • 3 oua
  • 85 g unt
  • 2 felii de cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste:

Mai intai punem pastele la fiert,cand apa clocoteste adaugam pastele si le lasam 6 minute,apoi le scurgem de apa.Separat amestecam cele doua tipuri de branza,dupa ce le-am dat pe razatoarea mare,adaugam ouale si untul si omogenizam,la sfarsit amestecam si pastele.Ungem un vas de yena cu unt si rasturnam compozitia in vas.Deasupra asezam fasioare de cascaval.....Dam vasul la cuptor cca 30 min.Se serveste atat calda sau rece,cu dulceata ,smantana sau simpla.....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Xandrinne 1

04.08.2014, 08:55

ianculubita 1

04.08.2014, 09:35

Panacris 1

13.08.2014, 17:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu branza