Budinca de paste cu branza sarata

de dakris in Paste, 7 Mai 2012 | 19528 vizualizari

 

O gustare delicioasa...

 

INGREDIENTE

  • 250 g spaghete/macaroane
  • 200 g telemea (de oaie)
  • 3 oua
  • 3-4 linguri smantana
  • 1 ceasca lapte integral
  • 2 linguri gris
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste cu branza sarata:

Pastele se fierb conform timpului indicat pe ambalaj, se trec sub un jet de apa rece si se scurg.


Intr-un castron incapator se amesteca branza rasa, smantana, laptele, ouale batute si grisul, apoi se adauga pastele scurse, se amesteca bine si se toarna in tava unsa cu ulei sau unt. Se coce la foc mediu pana se auresc marginile.


Pentru varianta dulce (branza dulce si stafide) click aici.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

cocolina 1

08.05.2012, 19:10

buna imi place

dakris 1

21.05.2012, 14:28

si mie imi place tare mult, cocolina!

babi5 1

21.08.2013, 21:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste