Budinca de paste cu branza sarata

de dakris in Paste, 7 Mai 2012 | 18609 vizualizari

 

O gustare delicioasa...

 

INGREDIENTE

  • 250 g spaghete/macaroane
  • 200 g telemea (de oaie)
  • 3 oua
  • 3-4 linguri smantana
  • 1 ceasca lapte integral
  • 2 linguri gris
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste cu branza sarata:

Pastele se fierb conform timpului indicat pe ambalaj, se trec sub un jet de apa rece si se scurg.

Intr-un castron incapator se amesteca branza rasa, smantana, laptele, ouale batute si grisul, apoi se adauga pastele scurse, se amesteca bine si se toarna in tava unsa cu ulei sau unt. Se coce la foc mediu pana se auresc marginile.

Pentru varianta dulce (branza dulce si stafide) click aici.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (20)

cocolina 1

08.05.2012, 19:10

buna imi place

dakris 1

21.05.2012, 14:28

si mie imi place tare mult, cocolina!

babi5 1

21.08.2013, 21:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!