Budinca de spaghete

de Sidy in Spaghete, 26 Ian 2011 | 5159 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g spaghete
  • 200 g kaizer
  • 150 g branza sarata
  • 1 borcan ciuperci taiate
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • patrunjel verde
  • 4 oua
  • 50 g cascaval
  • sare 
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de spaghete:

Kaizerul se taie feliute si se prajeste.

Rosia si ardeii se taie felii subtiri iar branza se razuieste.

Ouale se bat bine.

Spaghetele se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei si se fierb conform instructiunilor de pe punga.
Spaghetele fierte se strecoara de apa in care au fiert si se pun intr-un bol in care se vor amesteca cu celelalte ingrediente taiate si prajite.
Dupa ce s-au amestecat bine toate ingredientele , mai putin ouale ,se pun spaghetele intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Peste toate turnam ouale batute si radem cascaval deasupra. Daca mai este nevoie adaugam sare si piper.

Patrunjelul verde tocat il presaram deasupra spaghetelor si dam tava la cuptorul dinainte incalzit pina face crusta deasupra.
La servire , cine doreste poate adauga putina smantana...
Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de spaghete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ciuperci si peste