Budinca din taitei de orez

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 30 Noi 2012 | 2083 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g taitei de orez (mai lati)
  • 2 pumni mari de mazare(din congelator am pus eu)
  • 2 pumni mari de ciuperci taiate(tot din congelator)
  • 150 g smantana
  • 50 g cascaval dat pe razatoare
  • 2 oua
  • 2 felii friptura porc(se poate pune si sunca presata,pastrama din piept de pui,etc-ceva preparat,nu carne cruda)
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita marar uscat
  • un varf de lingurita nucsoara macinata
  • 1 lingura ulei
  • unt pt. uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca din taitei de orez:

Pastele se fierb dupa indicatiile de pe ambalaj.Mazarea se fierbe in apa cu sare.Ciupercile taiate cubulete se calesc in ulei pana se evapora apa care au lasat-o.Carnea se taie cubulete.


Ouale se bat si se amesteca cu smantana,cascavalul si condimentele.Apoi se adauga pastele,mazarea,carnea,ciupercile si se omogenizeaza bine.


Amestecul se toarna apoi intr-o tava unsa cu unt si se da la cuptor pana se incheaga oul si se rumeneste putin(cam 45 min.am tinut eu)


Am servit cu ketchup deasupra.

 

TIPS-URI

1

Cantitatile nu sunt batute in cuie.Eu am facut mai mult dupa ochi.Puteti schimba ingrediente si sa puneti ce va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca din taitei de orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

01.12.2012, 07:43

deyutzky 1

02.12.2012, 10:15

babi5 1

26.08.2013, 21:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste cu carne si ciuperci