Budinca din taitei de orez

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 30 Noi 2012 | 2466 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g taitei de orez (mai lati)
  • 2 pumni mari de mazare(din congelator am pus eu)
  • 2 pumni mari de ciuperci taiate(tot din congelator)
  • 150 g smantana
  • 50 g cascaval dat pe razatoare
  • 2 oua
  • 2 felii friptura porc(se poate pune si sunca presata,pastrama din piept de pui,etc-ceva preparat,nu carne cruda)
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita marar uscat
  • un varf de lingurita nucsoara macinata
  • 1 lingura ulei
  • unt pt. uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca din taitei de orez:

Pastele se fierb dupa indicatiile de pe ambalaj.Mazarea se fierbe in apa cu sare.Ciupercile taiate cubulete se calesc in ulei pana se evapora apa care au lasat-o.Carnea se taie cubulete.


Ouale se bat si se amesteca cu smantana,cascavalul si condimentele.Apoi se adauga pastele,mazarea,carnea,ciupercile si se omogenizeaza bine.


Amestecul se toarna apoi intr-o tava unsa cu unt si se da la cuptor pana se incheaga oul si se rumeneste putin(cam 45 min.am tinut eu)


Am servit cu ketchup deasupra.

 

TIPS-URI

1

Cantitatile nu sunt batute in cuie.Eu am facut mai mult dupa ochi.Puteti schimba ingrediente si sa puneti ce va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca din taitei de orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

01.12.2012, 07:43

deyutzky 1

02.12.2012, 10:15

babi5 1

26.08.2013, 21:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste cu 3 feluri de branza si rucolla