Budinca din taitei de orez

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 30 Noi 2012 | 1964 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g taitei de orez (mai lati)
  • 2 pumni mari de mazare(din congelator am pus eu)
  • 2 pumni mari de ciuperci taiate(tot din congelator)
  • 150 g smantana
  • 50 g cascaval dat pe razatoare
  • 2 oua
  • 2 felii friptura porc(se poate pune si sunca presata,pastrama din piept de pui,etc-ceva preparat,nu carne cruda)
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita marar uscat
  • un varf de lingurita nucsoara macinata
  • 1 lingura ulei
  • unt pt. uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca din taitei de orez:

Pastele se fierb dupa indicatiile de pe ambalaj.Mazarea se fierbe in apa cu sare.Ciupercile taiate cubulete se calesc in ulei pana se evapora apa care au lasat-o.Carnea se taie cubulete.

Ouale se bat si se amesteca cu smantana,cascavalul si condimentele.Apoi se adauga pastele,mazarea,carnea,ciupercile si se omogenizeaza bine.

Amestecul se toarna apoi intr-o tava unsa cu unt si se da la cuptor pana se incheaga oul si se rumeneste putin(cam 45 min.am tinut eu)

Am servit cu ketchup deasupra.

 

TIPS-URI

1

Cantitatile nu sunt batute in cuie.Eu am facut mai mult dupa ochi.Puteti schimba ingrediente si sa puneti ce va place.

RETETA IN IMAGINI

Budinca din taitei de orez-0
Budinca din taitei de orez-1

COMENTARII (11)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

01.12.2012, 07:43

deyutzky

deyutzky 1

02.12.2012, 10:15

babi5

babi5 1

26.08.2013, 21:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!