Budinca englezeasca

de mimmi in Dulciuri, 3 Mar 2012 | 4439 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g smochine deshidratate,
  • 100 stafide,
  • 50 g fructe goji,
  • 100 g faina,
  • 100 g unt,
  • 50 g zahar pudra,
  • 3 oua,
  • 4 linguri iaurt nutriday de baut,
  • 1 lingura coaja rasa de portocala,
  • esenta de lamaie,
  • 2 linguri cacao,
  • 1 plic praf de copt,

Pentru sirop:

  • 4 linguri zahar,
  • 150 ml lapte
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca englezeasca:

Smochinele,stafidele si fructele goji le macinam in robotul de bucatarie.



Adaugam untul la temperatura camerei si zaharul pudra si le amestecam foarte bine pana obtinem o pasta.



Adaugam ouale unul cate unu,cacao,esenta de lamaie dupa gust,amestecam pana se incorporeaza toate.



Acum adaugam iaurtul Nutriday si coaja de portocala,amestecand din nou.



Ultima data adaugam faina cernuta cu praful de copt.



Ungem o forma de yena cu unt,turnam compozitia si o dam la cuptor pentru cca 40 de minute.



Intre timp pregatim siropul :



Caramelizam 4 linguri de zahar si stingem cu laptele obtinand un sirop caramel.



Lasam budinca la racit dupa care servim cu sirop din belsug

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca englezeasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Laly 1

04.03.2012, 20:11

Tare buna trebuie sa fie

MotanLaOale 1

05.03.2012, 14:37

buna buna

babi5 1

16.10.2013, 20:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bbm dulce