Budinca englezeasca

de mimmi in Dulciuri, 3 Mar 2012 | 4061 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g smochine deshidratate,
  • 100 stafide,
  • 50 g fructe goji,
  • 100 g faina,
  • 100 g unt,
  • 50 g zahar pudra,
  • 3 oua,
  • 4 linguri iaurt nutriday de baut,
  • 1 lingura coaja rasa de portocala,
  • esenta de lamaie,
  • 2 linguri cacao,
  • 1 plic praf de copt,

Pentru sirop:

  • 4 linguri zahar,
  • 150 ml lapte
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca englezeasca:

Smochinele,stafidele si fructele goji le macinam in robotul de bucatarie.



Adaugam untul la temperatura camerei si zaharul pudra si le amestecam foarte bine pana obtinem o pasta.



Adaugam ouale unul cate unu,cacao,esenta de lamaie dupa gust,amestecam pana se incorporeaza toate.



Acum adaugam iaurtul Nutriday si coaja de portocala,amestecand din nou.



Ultima data adaugam faina cernuta cu praful de copt.



Ungem o forma de yena cu unt,turnam compozitia si o dam la cuptor pentru cca 40 de minute.



Intre timp pregatim siropul :



Caramelizam 4 linguri de zahar si stingem cu laptele obtinand un sirop caramel.



Lasam budinca la racit dupa care servim cu sirop din belsug

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca englezeasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Laly 1

04.03.2012, 20:11

Tare buna trebuie sa fie

MotanLaOale 1

05.03.2012, 14:37

buna buna

babi5 1

16.10.2013, 20:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

RETETA RECOMANDATA
Cornete umplute