Budinca la cuptor

de LadyCrs in Dulciuri, 3 Oct 2012 | 3261 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g telemea vaca ( asta am avut eu in casa, puteti pune ce tip de branza doriti)
  • 10 linguri de zahar
  • un plic zahar vanilat
  • coaja rasa de lamaie
  • esenta de lamaie
  • 600 grame paste
  • 7 oua
  • 2 linguri smantana
  • unt pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca la cuptor:

Fierbem pastele in apa clocotita cu ulei si sare. Dam branza prin razatoare, coaja de lamaie, spargem ouale unul cate unul si amestecam. Adaugam esenta, zaharul vanilat, smantana si zaharul. Ungem tava cu unt. Pastele le spalam in apa rece si le lasam la scurs. Punem pastele in tava si peste compozitia obtinuta ( eu le amestec un pic cu lingura in tava direct sa fiu sigura ca patrunde peste tot branzica). Lasam la cuptor la foc mediu 45-50 de minute. O servim asa simpla sau cu dulceata :).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

lilik 1

04.10.2012, 11:41

place,place,place

jolygina 1

04.10.2012, 14:05

imi place

RuxyRux 1

04.10.2012, 17:37

Deliciu!!!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Budinca de spaghete cu branza si merisoare