Budinca si jeleu de capsuni

de ianculubita in Dulciuri, 30 Mar 2014 | 1129 vizualizari

 

Esec total la painea de secara,mai am de invatat :))
Daca tot au aparut capsunele,e drept nu de la noi,am facut ceva dulce sa-mi rascumpar greseala cu painea!!

 

INGREDIENTE

  • 1 plic budinca cu aroma de capsune
  • 500 g capsune
  • 500 ml lapte
  • 4 linguri zahar
  • 2 foi de gelatina
  • 4 linguri fulgi de ciocolata
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca si jeleu de capsuni:

Pregatim budinca dupa instructiunile de pe plic in 500 ml lapte si 2 linguri zahar (eu nu pun mai mult) iar dupa ce s-a racit foarte bine amestecam cu fulgii de ciocolata, umplem cupele pana la jumatate si le tinem la frigider


Pentru jeleu,punem intr-un vas pe foc capsunele curatate de codite,spalate si taiate care sunt mari,cu 2 linguri zahar;dupa ce s-a topit zaharul si s-a format un sirop,pasam fructele cu blenderul,il trecem prin sita,punem piureul din nou pe foc iar cand a ajuns la punctul de fierbere,incorporam gelatina hidratata in 4 linguri apa rece,amestecam pana se dizolva iar dupa ce s-a racit,umplem cupele cu jeleu si ornam cu capsune


Lasam la frigider pana in momentul servirii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca si jeleu de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

ianculubita 1

01.04.2014, 17:39

Mihaela11_jo 1

13.05.2014, 00:03

La Multi Ani!

MOKUSKA 1

30.05.2014, 18:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08