Langosi de post

de delia64 in Dulciuri, 3 Apr 2014 | 3590 vizualizari

 

Danuta , nora mea a avut pofta de langosi , cu mare drag am trecut la treaba , iata ce a iesit !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. faina alba
  • 1 cub de drojdie
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingurita sare
  • 500 ml. ulei
  • 700 ml. apa calduta
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi de post:

Se pune drojdia la crescut cu zaharul si 100 ml. apa calduta .


Se cerne faina si se amesteca cu drojdia crescuta , o lingurita sare si restul de apa .


Se framanta bine aluatul pana cand se desprinde de mana si face basicute .


Lasam la dospit pana isi dubleaza volumul , aproximativ 30 de minute .


Se ung mainile cu ulei si se rup bucatele de aluat pe care le intindem pe planseta .


Punem uleiul la incins , eu folosesc o cratita de tuci in care se fac tare bune .


Prajim langosi pe ambele parti pana capata o culoare rumena .


Se servesc calzi .


Pofta buna !!!


 

TIPS-URI

1

Se pot servi cu telemea rasa si smantana .

2

Si cu mujdei de usturoi sunt tare buni langosii .

Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

delia64 1

04.04.2014, 00:19

Claudia

Lavinia 1

04.04.2014, 11:41

ce pofta imi e

delia64 1

07.04.2014, 00:41

Lavi .

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fasole alba cu ceafa afumata

ieri la 23:13

 Tocana de opintici-reteta de post!

de abetina 3

ieri la 22:42

 Tocana de cocosei americani!

de abetina 3

ieri la 22:35

Plăcintă cu brânză și griș

ieri la 21:27

RETETA RECOMANDATA
Langosi unguresti