Budinca Yorkshire cu chiftelute

de mena29 in Mancaruri cu carne, 24 Iun 2013 | 106800 vizualizari

 

Am vazut-o acum vreo 2-3 saptamani pe Nigella pregatind o budinca de acest gen insa ea a facut-o cu carnati.M-am gandit ca ar merge si cu chiftele si nu m-am inselat!

 

INGREDIENTE

Pentru chiftele:
  • 1ceapa medie
  • 500g carne tocata in amestec vita-porc
  • sare
  • piper
  • 2 catei de usturoi
  • 4-5 fire frunze de patrunjel
Pentru budinca:
  • 1 lingura unt
  • 1 cana faina
  • 1/2 lindurita sare
  • 3 oua
  • 1 1/4 cani lapte
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca Yorkshire cu chiftelute:

Prima data mi-am pregatit chiftelele: am amestecat carnea tocata cu ceapa taiata marunt,usturoiul zdrobit,patrunjelul tocat,sare si piper dupa gust.Am format chiftelele si le-am lasat sa astepte cuminti pe un blat de lemn pana mi-am pregatit compozitia pentru budinca.


Am mixat bine ouala,am adaugat sarea,laptele,faina cernuta.Am lasat aluatul 20 minute sa se odihneasca timp in care mi-am pregatit tava in care am copt budinca.


Am incalzit cuptorul la 200grade C,am bagat tava in cuptor pentru 4-5 minute pentru a o incinge foarte bine.Am scos tava din cuptor cu o manusa,am pus untul in ea si am rotit-o pentru a acoperii toata suprafata cu unt,dupa care foarte repede am pus chiftelele,am adaugat compozitia de budinca si am dat totul la cuptor pentru aproximativ25-30 minute.


A iesit nemaipomenita!


Am servit-o fierbinte!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca Yorkshire cu chiftelute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (45)

reisnaor_2006 1

01.10.2014, 16:03

Cris2711 1

26.02.2015, 20:47

-Licurici- 1

22.09.2015, 12:01

o bunatate! trebuie incercata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca de macaroane cu carne de vita