Bulete cu ricotta si vanilie

de daniastefania in Prajituri, 30 Sep 2015 | 956 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie 250 gr ricotta
  • 1 cutie (de la ricotta) faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 3 oua
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura zahar vanilat
  • 1/2 lingurita esenta vanilie
  • Un praf de sare
  • Ulei pentru prajit
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete cu ricotta si vanilie:

Punem intr-un vas ricotta cu ouale si esenta de vanilie. Amestecam bine, sa se omogenizeze totul. In cutia de la ricotta punem faina, aproape plina sa fie cutia, zaharul, zaharul vanilat si un praf de sare. Adaugam amestecul de faina peste cel cu ricotta. Amestecam bine totul. Intr-o tigaie incingem ulei. Punem din compozitie, cu lingura in tigaie. Prajim buletele pe ambele parti, pana se rumenesc frumos. Le scoatem pe hartie absorbanta. Procedam in acest fel, pana se termina compozitia. Apoi punem buletele pe farfurie si le pudram cu zahar pudra. Le servim cu gem de capsuni, mure, zmeura etc. Noi am servit cu gem de cirese. Absolut delicioase. Si bineinteles pe placul celor mici. Pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete cu ricotta si vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Gherca Daniela 1

01.10.2015, 13:37

Andreea Caroline 1

01.10.2015, 18:45

Rocsi 1

01.10.2015, 21:08

Am venit la degustare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Desert cu crema de capsuni