Briose cu afine

de diaconta in Prajituri, 27 Aug 2010 | 2338 vizualizari

 

Imi plac briosele,sunt atat de delicate si gustoase.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr unt
  • 250 gr faina
  • 200 gr zahar pudra
  • 4 oua
  • coaja de lamaie
  • sare
  • praf de copt
  • zahar vanilat
  • 200 gr afine

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu afine:

Se amesteca untul cu zaharul praf pana se obtine o crema pufoasa.


Se incorporeaza ouale intregi pe rand,avand grija ca fiecare sa fie incorporat bine.


Se adauga praful de copt,zaharul vanilat si coaja de lamaie.


Se incorporeaza faina amestecand usor.


Fructele se pudreaza cu putin zahar praf si se incorporeaza in aluat.


Se incalzeste cuptorul si intre timp,ungem si tapetam forma de briose.


Se adauga in fiecare forma cate 2 linguri de coca .


Se introduce tava la cuptor pentru 30 de minute.


Dupa ce s-au racit,briosele se scot din tava si se pudreaza cu zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu afine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Miha 1

29.08.2010, 11:20

La multi ani! Cu sanatate si bucurii.

Rocsi 1

29.08.2010, 11:37

la multi aniiiiii....multa sanatate si impliniri

Cris2711 1

09.05.2011, 15:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinta cu ficatei de pui
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Minuturi reci cu branza, ceapa si chimen

de Ancutsa 5

ieri la 14:11

Pizza de toamna cu aluat nedospit

de Ancutsa 5

ieri la 11:55

Supa crema de dovleac cu ghimbir servita cu grisine in sunculita crud uscata

ieri la 10:35

Desert tort cu nuca, vin alb si trandafiri

de Ancutsa 5

pe 18.10 la 22:34

RETETA RECOMANDATA
Briose cu morcovi si nuci