Bulete de branza de Napolact

de Sylvia in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2011 | 3706 vizualizari

 

Va prezint o reteta usoara si delicioasa, facuta de mine de Sarbatori dintr-o branza delicioasa branza de burduf de Napolact, din Romania. M-am bucurat tare cand am primit-o si gustul ei nu m-a dezamagit niciodata si este o baza buna pentru multe retete.

 

INGREDIENTE

  • 200 grame de branza de burduf de napolact,
  • cateva fire de arpagic/ciboulette,
  • un fir de marar verde,
  • masline negre tocate fin,
  • ardei rosu taiat fin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete de branza de Napolact:

O parte din branza o amestecam cu maslinele negre taiate bucatele.


Dupa acelasi model o parte din branza o amestecam cu mararul maruntit si o parte cu ardeiul maruntit. Formam bile din compozitia obtinuta, pe unele le dam prin verdeata maruntita si pe altele le putem decora legandu-le cu fire de arpagic . Fiecare are o aroma parte fiecare e delicioasa in felul ei .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de branza de Napolact" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

mena29 1

04.01.2011, 23:00

Suuuper bune,am facut si eu de revelion si au fost de mare efect,toata lumea le-a laudat

mihaelar63 1

02.03.2011, 16:31

Ai dreptate Sylvia , gustul Napolact nu dezamageste .
Am fost si eu tenata de multe ori sa prepar asa ceva , dar imi era frica sa nu se oxideze si sa arate ..... Cu cat timp inainte de servire se pot prepara ?

Lau 1

02.03.2011, 16:33

bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv lipii cu branza si ceapa