Bulete de cartofi si branza

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2015 | 5162 vizualizari

 

Pur si simplu minunate!

 

INGREDIENTE

  • 7 cartofi micuti(eu asa i-am avut )
  • 50 gr cascaval
  • 30 gr parmezan
  • 1 ou mare
  • un praf de sare
  • 200 gr branza cremoasa( telemea)
  • 1 lingura de mustar
  • 1 lingura de pesmet

Pentru tavalit buletele:

  • 1 lingura de amidon
  • 1 canita de faina
  • 1/2 canita de parmezan

Ulei vegetal pentru prajit

Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete de cartofi si branza:

Se spala, taie si curata cartofii ca pentru piure si se fierb in apa.


Cand sunt gata se scurg de apa, se zdrobesc usor si se pun pe rand restul ingredientelor, oul, mustarul, pesmetul, parmezanul, cascavalul razuit , praful de sare.


Se amesteca pana rezulta o pasta omogena. Se iau bucati din aluat se formeaza buletele si apoi se tavalesc prin amestecul de pesmet, amidon si parmezan. Se prajesc in uleiul incins la foc iute si cu grija sa nu se arda.


Eu le-am scos intr-un vas tapetat cu servet absorbant, apoi le-am mutat pe un platou.


Sunt incredibil de pufoase, vezi imaginea cu sectiune din interior! :)))))) Noi le-am mancat cu ardei copt...o bunatate!

 

TIPS-URI

1

Puteti coace buletele si la cuptorul incins la 200 de grade pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de cartofi si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

RuxyRux 1

06.10.2015, 20:42

Mihaela...multumesc draga mea!

Rocsi 1

06.10.2015, 20:51

Rux, esti harnica foc!

RuxyRux 1

06.10.2015, 20:54

Esti tu scumpa Rocsicuta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti