Bulete de cartofi si branza

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2015 | 10078 vizualizari

 

Pur si simplu minunate!

 

INGREDIENTE

  • 7 cartofi micuti(eu asa i-am avut )
  • 50 gr cascaval
  • 30 gr parmezan
  • 1 ou mare
  • un praf de sare
  • 200 gr branza cremoasa( telemea)
  • 1 lingura de mustar
  • 1 lingura de pesmet

Pentru tavalit buletele:

  • 1 lingura de amidon
  • 1 canita de faina
  • 1/2 canita de parmezan

Ulei vegetal pentru prajit

Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete de cartofi si branza:

Se spala, taie si curata cartofii ca pentru piure si se fierb in apa.

Cand sunt gata se scurg de apa, se zdrobesc usor si se pun pe rand restul ingredientelor, oul, mustarul, pesmetul, parmezanul, cascavalul razuit , praful de sare.

 Se amesteca pana rezulta o pasta omogena. Se iau bucati  din aluat se formeaza buletele si apoi se tavalesc prin amestecul de pesmet, amidon si parmezan. Se prajesc in uleiul incins la foc iute si cu grija sa nu se arda.

Eu le-am scos intr-un vas tapetat cu servet absorbant, apoi le-am mutat pe un platou.

Sunt incredibil de pufoase, vezi imaginea cu sectiune din interior! :)))))) Noi le-am mancat cu ardei copt...o bunatate!

TIPS-URI

1

Puteti coace buletele si la cuptorul incins la 200 de grade pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de cartofi si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

Rocsi 1

06.10.2015, 20:51

Rux, esti harnica foc!

RuxyRux 1

06.10.2015, 20:54

Esti tu scumpa Rocsicuta!

Ancutsa 1

12.06.2019, 18:44

Delicioase!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta traditionala

de Sztufi 1

pe 23.03 la 10:53

Reteta de mancare de post cu urzici

de Caty 2

pe 22.03 la 17:01

Reteta de nuci umplute, de post

pe 18.03 la 17:55

Reteta de samosa cu dovleac

pe 18.03 la 17:47

Reteta de triunghiuri cu mere si pere

pe 18.03 la 17:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Catalina L

2065 puncte

 Merisor

1400 puncte

Panacris

1337 puncte

RODIMUR

1018 puncte

Constelatialeu

950 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu gorgonzola