Bulete de cascaval

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 28 Oct 2011 | 13446 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 albusuri
  • 200 g cascaval
  • o lingura faina
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete de cascaval:

Se bat albusurile spuma tare cu putina sare.


Cascavalul se rade pe razatoarea mica.Se amesteca cu albusul spuma.


Se pune faina si se amesteca usor toate ingredientele.


Formam cu mana bulete de cascaval si le asezam pe o tava.


Punem ulei la incins si adaugam cand este fierbinte buletele de cascaval.


Le rumenim frumos avand grija sa nu se arda si le scoatem cu o spumiera pe un servet de bucatarie absorbant.


Se servesc calde dar si reci sunt delicioase.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

kamy 1

02.11.2011, 19:46

ioi ce-mi plac

marcelika 1

01.12.2013, 17:24

MIUTA 1

01.12.2013, 19:39

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Dobos cu cascaval si sunca