Bulgarasi

de SENO in Dulciuri, 3 Aug 2011 | 3544 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr biscuiti petit beurre
  • 3 linguri de zahar
  • 5 linguri de cacao
  • o ceasca de apa fiarta
  • esenta de rom dupa gust
  • o manuta de nuci macinate
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgarasi:

Se rup biscuitii sau se zdrobesc cat mai bine apoi se amesteca cu :

apa se fierbe,se adauga zaharul si cacaoa,esenta de rom,nucile macinate.

 Din pasta obtinuta se fac bolgarasi care se pot da prin nuca de cocos (arata

foarte bine dar mie nu-mi place nuca de cocos).

TIPS-URI

1

in loc de cacao se poate folosi ciocolata de menaj topita

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (11)

LUK 1

04.08.2011, 15:48

buni buni

RuxyRux 1

04.08.2011, 20:50

Ce buuuuuniiii.....pot sa mananc si 20 o data

ionela2682 1

04.08.2011, 20:58

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica taraneasca cu carne de vita

de oanapl 7

ieri la 15:59

Briose cu smochine si ciocolata

ieri la 11:05

Ciorba de vara, de rosii cu galuste

pe 20.09 la 23:51

TOP
utilizatori

Rocsi

4715 puncte

mihaelar63

3140 puncte

Constelatialeu

2900 puncte

katty

2765 puncte

RODIMUR

2382 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica taraneasca cu carne de vita

de oanapl 7

ieri la 15:59

Briose cu smochine si ciocolata

ieri la 11:05

Ciorba de vara, de rosii cu galuste

pe 20.09 la 23:51

RETETA RECOMANDATA
Stelute si bulgarasi aperitive de sezon