Bulion cu rosii de gradina

de Constelatialeu in Bulion, 30 Ian 2013 | 2362 vizualizari

 

Anul trecut,desi a fost un an secetos,s-au facut niste rosii delicioase si multe,nu s-au mai manat ca in anii trecuti

 

INGREDIENTE

  • 5-6 kg rosii carnoase si zemoase
  • 1-2 linguri sare mare
  • 1-2 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulion cu rosii de gradina:

Rosiile se spala se taie bucati si se dau prin separatorul de rosii. Sucul extras se pune in tuci de fonta, se adauga sarea si zaharul si se lasa la fiert la foc domol. Il scadem in functie de cat de gros vrem sa avem bulionul. Cand consideram ca a scazut suficient stingem focul si ne pregatim sa-l punem in sticle. Sticlele au fost inainte spalate si uscate bine. Il punem fierbinte in sticle si deasupra turnam un pic de ulei incins, legam bine sticlele cu ceolofan sau capace. Acoperim sticlele cu o patura si le lasam pana a doua zi sa se raceasca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulion cu rosii de gradina" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

alilianaa

alilianaa 1

30.01.2013, 21:27

Ce bun e iarna...

diaconta

diaconta 1

30.01.2013, 21:28

asa il preparam si noi

Geanina87

Geanina87 1

30.01.2013, 22:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!