Bulion de ardei

de ianculubita in Bulion, 4 Sep 2011 | 18326 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10kg de ardei kapia
  • 6-7 ardei iuti
  • 1ceasca de sare
  • 3linguri de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulion de ardei:

Ardeiii curatati spalati,ii dau prin masina de tocat carne apoi ii pun la fiert impreuna cu sare si zahar la foc mic 3ore amestecand mereu;nu va recomand sa-l puneti in cuptor pentru ca se inchide la culoare si nu mai este rosu;cu acest bulion,procedez la fel,il pun in sticle,le fierb si le racesc in patura;il folosesc iarna la varza calita la cuptor,fiind un pic picant si mai pun si la sarmalute si pentru gust si pentru aspect.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulion de ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

adry88 1

05.09.2011, 16:57

interesanta reteta si chiat imi plac o trec la favorite

DIANA B 1

05.09.2011, 19:06

Valeeeeeeeeeeeeeeeeeeei , am revenit ... si pasta mea de ardei ii pe foc , 3 ore tre' sa fiarba ? pffffffffffffff
Unde-ai gasit sticle cu gura asa de mare ? glumesc

susu 1

08.09.2011, 21:26

si eu faceam acu m-am puturosit, minunata si pt culoare si pt gust

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cum se face sucul de rosii condimentat