Bulion de ardei

de ianculubita in Bulion, 4 Sep 2013 | 11816 vizualizari

 

Sa va spun cum fac eu aceasta pasta sau bulion,care poate fi folosit la orice mancare

 

INGREDIENTE

  • 2 kg ardei kapia
  • 1 lingura cu sare
  • 1 lingura zahar
  • 2-3 ardei iuti rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulion de ardei:

Ardeiii curatati, spalati, ii trec prin masina de tocat carne cu tot cu ardeiul iute. Piureul obtinut il pun intr-un vas pe foc, adaug sare, zahar si las sa fiarba pana scade, amestecand sa nu se lipeasca de fundul vasului. Dupa ce a scazut suficient, pun pasta in sticle mici sau borcane, le fierb 1h, le las in apa sa se raceasca dupa care le depozitez la camara.


Eu nu pun la aceasta pasta ulei pentru ca in timp, uleiul capata un miros de ranced (mi s-a intamplat)

 

TIPS-URI

1

folositi ardei kapia cat mai subtiri si avand culoarea un rosu foarte inchis;astfel obtineti o pasta frumoasa la culoare si nu foarte zemoasa

2

va dau un sfat mai mult decat prietenesc:nu va grabiti acum pentru acest bulion;eu anul trecut am facut pe la sfarsitul lui octombrie si la mancare nu mai aveam nevoie nici de suc de rosii nici pasta de rosii,atat de bun si rosu a fost

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulion de ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

roxana_paulescu86 1

05.09.2013, 15:01

am si eu o intrebare: la ce feluri de mancare se poate folosi acest tip de bulion?

ianculubita 1

05.09.2013, 18:19

Orice fel de ciorbe,orice fel de tocanite iar eu pun si la sarmalute cu varza iarna;nu pun la fripturi sau alte sosuri

roxana_paulescu86 1

23.09.2013, 00:11

multumesc! o sa incerc si eu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort de biscuiți, cu cremă de ciocolată

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

Rasol de pui cu galuste imperiale

pe 17.07 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Rosii cu ardei pentru ciorbe,mancaruri