Bulion de casa

de babi5 in Bulion, 10 Aug 2013 | 3409 vizualizari

 

Au inceput rosiile sa se coaca ,asa ca m-am apucat de treaba ,nu ma abat de la reteta mamei de cind fac bulion tot asa il fac si nu mi s-a stricat niciodata .. Nu folosesc scule sofisticate ,cutitul si storcatorul (ciurul mamei ) are peste 60 de ani ..

 

INGREDIENTE

  • 1,5 galeata de 10 l rosii.
  • sare
  • citeva ramurele de leustean
  • conservant Dr, Otker
Portii: 19
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulion de casa:

Am spalat rosiile si le-am taiat ,le-am pus in oala de..10 l si le-am lasat la fiert


Cind au fost bine fierte le-am dat prin strecuratoare (ciurul mamei ) Apoi zeama obtinuta am pus-o din nou in oala, am adaugat 2 linguri sare si am lasat la fiert ca sa se mai evapore din apa sa ramina sucul de bulion cit mai gros ,am adaugat si ramurelele de leustean sa-i dea un picut de aroma .


Cind s-a terminat fierberea am pus bulionul in sticlutele spalate si sterilizate din timp. Apoi le-am acoperit cu o patura si le las pina a doua zi .. Apoi aranjate in camara sau expediate acolo unde le este destinatia, adica la fetele mele.


Spor la treaba !


Fiecare tura de bulion o puteti aroma cu :ardei,leustean,telina sau lasat natur ..

 

TIPS-URI

1

Puteti sa puneti la fiert in bulion ardei ,leustean ,telina

2

Sau pur si sipmplu lasat natur ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulion de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

babi5 1

11.08.2013, 17:00

Panacris

Cris2711 1

11.08.2013, 17:11

munca multa,dar se merita

babi5 1

11.08.2013, 17:39

asa este crisulina este o b unatate si cit se poate de Bio

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

12510 puncte

RODIMUR

7480 puncte

AlexTeacher

7000 puncte

Constelatialeu

6830 puncte

Oana

6230 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pere si branza

de oanapl 5

ieri la 23:14

Aperitiv clatite cu dovlecei si branza

de Rocsi 9

ieri la 21:25

Desert prajitura cu branza dulce, lamaie si lapte auriu

de RuxyRux 9

ieri la 21:24

RETETA RECOMANDATA
Ketchup de casa