Bulion de rosii

de mihaelaM in Bulion, 20 Noi 2011 | 2865 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10kg rosii bine coapte
  • 5 linguri sare grunjoasa
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulion de rosii:

Rosiile le spalam bine dupa care le vom taia partile albe,apoi le taiem in 2 sau in 4 ,depinde de marimea rosiei.O data taiate le vom da prin masina de separat coaja de pulpa.


Dupa ce am terminat de separat am pus sucul intr-o oala groasa unde am adaugat sare dupa gust,apoi am lasat la foc mediu.Cand sucul a inceput sa fiarba am amestecat mai des sa nu se lipeasca.Cand bulionul a capatat o consistenta mai groasa,ca cea de smantana,am adaugat putin ulei.


Dupa 5 minute dupa ce am pus uleiul am stins focul dupa care am pus in sticle,dar atentie nu umpleti sticlele prea tare ,lasam putin loc cat sa mai punem si deasupra cam 1 lingura de ulei.Punem capacele dupa care vom acoperi bine cu o patura groasa timp de 2 zile,pana ce se racesc complet.Dupa racire se pot depozita in camara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulion de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mihaelaM 1

21.11.2011, 21:40

multumesc mamaie

mihaelaM 1

21.11.2011, 21:41

mai Mena nici chiar asa

mihaelaM 1

21.11.2011, 21:41

multumesc Gabitza

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert musuroi de cartita
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!