Burek cu branza

de alinutza1983 in Aperitive / Garnituri, 17 Iul 2011 | 12051 vizualizari

 

Mi-a placut tare mult burekul cu carne, asa ca am pregatit si reteta de burek cu branza- inspirata fiind de Laura Laurentiu

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta - Linco
  • 1 pahar smantana-200 gr
  • 4 oua
  • 1 cutie fagaras
  • 500 gr branza telemea- rasa
  • ulei ptr uns
  • pentru finisare :
  • 1 ou + 100 gr smantana+ apa min+ seminte susan, in
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burek cu branza:

1. Mai intai pregatim umplutura de branza, amestecand bine de tot ouale cu smantana, branza fagarasa si telemeaua rasa!
2. Intr-o tava bine unsa cu unt asezam initial un prim strat de foi ( un grup de cca 4) , cea de deasupra avand grija sa o ungem cu ulei apoi adaugam 1/ 3 din cantitatea de amestec de branza;

3. Se continua aceasta repartizare pana cand obtinem cca 3 straturi branza si 4 aluat!-depinde de marimea tavii!
4. Cu un cutit bine ascutit vom portiona placinta ( ca sa ne fie mai usor dupa ce va fi coapta), apoi turnam peste mixul preparat din ou+ smantana+ apa minerala! finisam cu ceva seminte de susan sau in si dam totul dam la cuptro, la foc mediu cca 30-35 min! asta e tot!

5. Dupa ce burekul este copt lasam putin la racit, apoi taiem dupa liniile trasate initial!

Daca ti-a placut reteta noastra "Burek cu branza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de tort cu zmeura si ciocolata

de oanapl 7

ieri la 20:43

Reteta de rasol la cuptor, cu cartofi

de oanapl 7

pe 03.12 la 19:34

Reteta de crinkles cu portocala

de laura_n 7

pe 03.12 la 15:22

Reteta de supa crema de linte

pe 01.12 la 20:23

Reteta de mazare congelata pentru iarna

pe 30.11 la 20:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2547 puncte

Caty

1370 puncte

Panacris

1300 puncte

vasimur

1195 puncte

Constelatialeu

1156 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete pane umplute