Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Am facut prea multă umplutură și am mâncat și la cină și la prânz și la pachet și tot nu m-am săturat.
Pentru umplutura de ciuperci:
Pentru orez:
Pentru creme fraiche:
Pentru asamblare:
Se amestecă sucul de lămâie cu 100 ml de creme fraiche, fulgii de piri-piri și coriandrul.
Într-o tigaie, se încălzește uleiul și se adaugă orezul, sare și cățeii de usturoi pisați. Se sotează 2 minute, se adaugă apa, se acoperă și se gătește 15 minute. Se ia de pe foc, se amestecă cu o furculiță și se adaugă fulgii de piri-piri.
Pentru umplutura de ciuperci, se încălzește uleiul într-o tigaie. Se adaugă ceapa și se sotează 2 minute, amestecând frecvent. Se adaugă usturoiul și ciupercile. Se sotează 3 minute. Se adaugă sare și roșiile și se mai gătesc maxim 2 minute.
Pentru asamblare, se încălzesc tortillas pe un grătar. Se ung cu amestecul de creme fraiche, lăsând 1 cm pe margini, se așează brânză Gouda, apoi orez și la final umplutura de ciuperci. Se rulează și se așează pe un grătar fierbinte. Se gătesc 2-3 minute pe parte. Se servesc fierbinți.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult