Buseuri cu ciuperci

de Toamna07 in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2012 | 18961 vizualizari

 

Sunt niste aperitive rapide,gustoase si de efect.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foietaj (doua foi ) ,
  • 2 cutii cu ciuperci,
  • 1 ceapa,
  • un cub de unt,
  • 2 oua,
  • seminte de susan,
  • sare si piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Buseuri cu ciuperci:

Trecem ciupercile printr-un jet de apa, le scurgem, le tocam marunt la robot sau de mana.


Intre timp tocam ceapa si o calim in cubul de unt peste care adaugam ciupercile, sare si piper. Cand se mai racesc adaugam 1 ou si amestecam.bine.


Luam o foaie de foietaj si o taiem pe lung in doua. Impartim compozitia de ciuperci in patru cantitati egale pe care le asezam pe mijlocul fiecarei bucati de foietaj. Nu intindem ciupercile pe toata foaia ci doar pe mijlocul foii, pe lung de la un capat la celalalt. Formam un cilindru cu compozitie la mijloc iar imbinarea foietajului o lipim cu ou batut. Taiem cilindrul in bucati de cinci centimetri lungime, pe care le ungem cu galbenus batut si le presaram cu seminte de susan sau mac.


Se coc pe hartie de copt la foc iute in cuptorul preincalzit.


Super buuuuune !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Buseuri cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

gabrielasfechis 1

12.05.2014, 19:01

ce foietaj ai folosit?? la mine s-a umflat foietaju de zici ca era la el acasa

seby08 1

12.05.2014, 21:12

Toamna07 1

16.05.2014, 11:00

Gabriela, am folosit foietaj Morarita!
Te pup !

Va multumesc pentru mesaje !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Varza calita
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de boeuf

de Oana 9

la 17:41

Aperitiv midinette cu pui si salata de cruditati

de Oana 9

la 16:58

Aperitiv mini-tarte cu crema de branza si rosii cherry

de Oana 9

la 16:51

RETETA RECOMANDATA
Buseuri cu crema de ciuperci