Buseuri cu ciuperci

de Toamna07 in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2012 | 26569 vizualizari

 

Sunt niste aperitive rapide,gustoase si de efect.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foietaj (doua foi ) ,
  • 2 cutii cu ciuperci,
  • 1 ceapa,
  • un cub de unt,
  • 2 oua,
  • seminte de susan,
  • sare si piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Buseuri cu ciuperci:

Trecem ciupercile printr-un jet de apa, le scurgem, le tocam marunt la robot sau de mana.

Intre timp tocam ceapa si o calim in cubul de unt peste care adaugam ciupercile, sare si piper. Cand se mai racesc adaugam 1 ou si amestecam.bine.

Luam o foaie de foietaj si o taiem pe lung in doua. Impartim compozitia de ciuperci in patru cantitati egale pe care le asezam pe mijlocul fiecarei bucati de foietaj. Nu intindem ciupercile pe toata foaia ci doar pe mijlocul foii, pe lung de la un capat la celalalt. Formam un cilindru cu compozitie la mijloc iar imbinarea foietajului o lipim cu ou batut. Taiem cilindrul in bucati de cinci centimetri lungime, pe care le ungem cu galbenus batut si le presaram cu seminte de susan sau mac.

Se coc pe hartie de copt la foc iute in  cuptorul preincalzit.

Super buuuuune !

Daca ti-a placut reteta noastra "Buseuri cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

gabrielasfechis 1

12.05.2014, 19:01

ce foietaj ai folosit?? la mine s-a umflat foietaju de zici ca era la el acasa

seby08 1

12.05.2014, 21:12

Toamna07 1

16.05.2014, 11:00

Gabriela, am folosit foietaj Morarita!
Te pup !

Va multumesc pentru mesaje !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Vol au vent cu ciuperci