Cacciatore (friptura in stil vanatoresc)

de La Ancuta in Pui, 20 Sep 2010 | 5263 vizualizari

 

Pulpe fragede imbaiate in ulei si vin, parfumate cu cimbru si oregano, in alai de ciupercute inmiresmate.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe
  • 200 g ciuperci
  • 2 cepe potrivite
  • 2 rosii
  • 100 ml vin alb
  • 2 catei de usturoi
  • ulei
  • sare,
  • piper
  • cimbru,
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cacciatore (friptura in stil vanatoresc):

Se curata si se spala pulpele. Se condimenteaza cu sare si piper. Se pun in tigaia cu ulei si se rumenesc. Dupa ce s-au rumenit se pun intr-un vas pentru cuptor

Ceapa si usturoiul se taie marunt. Se calesc in putin ulei si apoi se pun in vasul de yena peste pulpe. Punem si uleiul in care s-a calit ceapa.

Rosiile se decojesc si se taie marunt. Se pun pe foc impreuna cu ciupercile taiate, vinul si putina apa. Se lasa sa fiarba 10 minute. La final se condimenteaza cu sare, piper, oregano si cimbru. Se pun peste pulpe si ceapa.

Se acopera cu capac si se baga la cuptor 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cacciatore (friptura in stil vanatoresc)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Bya Ralu 1

14.06.2012, 15:08

buna fripturica

nadea68 1

29.08.2013, 22:48

babi5 1

30.08.2013, 15:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui pe pat de sare