Calcan cu usturoi

de laylalala in Peste, 23 Mai 2010 | 4889 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr file de calcan
  • 2 linguri suc de lamaie
  • sare
  • piper
  • faina
  • 5 catei de usturoi, curatati si tocati
  • 3 linguri unt
  • 2 linguri verdeata asortata tocata
  • 7 linguri supa de peste
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Calcan cu usturoi:

Se spala si se sterge pestele.Se stropeste cu sucul de lamaie si se lasa 5 minute la marinat.Se presara sare, piper si se tavalesc prin faina.

Se topesc 2 linguri unt intr-o tigaie si se prajeste usturoiul.Dupa ce s-a prajit se scoate si se pune deoparte pe o farfurie mica.Se prajeste si pestele 4-5 minute, pe fiecare parte, se acopera si se pastreaza la cald.

Se topeste 1 lingura de unt in tigaie si se caleste verdeata tocata.Se toarna supa de peste, se adauga usturoiul, se da in clocot, se sareaza si se pipereaza.

Calcanul se serveste cu sosul obtinut.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Calcan cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

madi_marin 1

23.05.2010, 12:03

Ligia Bxl 1

02.02.2011, 11:29

vreau si eu o bucatica

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Crap cu sos de rosii si usturoi