Caltabos

de Constelatialeu in Supe/Ciorbe, 26 Dec 2013 | 9386 vizualizari

 

Stiu ca unii stramba din nas,altii il prepara in alt fel,mie imi place cu zeama.Desi sunt ciudata,din sarmale mananc doar varza si costita,perisoarele nu le mananc,in schimb mananc ardei umpluti....nebuneli de ale mele legate de carnea tocata.....La caltabos imi place sa pun mai mult orez decat carne.....

 

INGREDIENTE

Umplutura

  • cca 300 g carne de porc
  • 2 cepe
  • 100 g orez
  • sare
  • piper
  • mat de porc gros

Zeama

  • 2-3 cepe mici
  • 2-3 morcovi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caltabos:

Pregatim umplutura,carnea tocata amestecata cu ceapa taiata marunt si orezul,potrivim de sare si piper .


Cu acest amestec umplem matele de caltabos si le punem la fiert cu 2-3 cepe si 2-3 morcovi,apa cat sa acopere bine ingredientele.Se lasa la fiert la foc mediu,peste 60 min.Se serveste cu hrean.

Daca ti-a placut reteta noastra "Caltabos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

diaconta 1

26.12.2013, 22:41

cam interesant ce zici tu dar arata bine

Ina 1

27.12.2013, 08:42

Tot asa se face si la noi, deci nu-s singura care face "sarmale la matz ", cum zicea cineva pe FB )

Constelatialeu 1

27.12.2013, 09:11

Ina suntem doua,si puterea creste....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7188 puncte

mihaelar63

5100 puncte

RODIMUR

4392 puncte

Rocsi

3873 puncte

lucy2002

3676 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Iustina
  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura invizibila, cu mere

de oanapl 6

la 20:59

Orez cu spanac

de katty 6

ieri la 23:44

Crema de branza cu avocado

de katty 6

ieri la 23:31

RETETA RECOMANDATA
Caltabos