Canellonni cu spanac si branza

de Bucataras Medi in Cannelloni, 18 Noi 2011 | 3398 vizualizari

 

Ca imi place spanacul stiti deja..........))))

 

INGREDIENTE

  • 13 bucati canelloni
  • 250 g spanac(eu am folosit congelat dar este de preferat sa se foloseasca proaspat)
  • 250 g branza de vaci grasa
  • 150 g cascaval
  • 5-6 fire de ceapa verde sau 1 ceapa uscata mai mare
  • 2 fire de usturoi verde sau 2 catei
  • 1ou
  • unt cat o nuca
  • o cana si jumatate sos de rosii
  • marar verde
  • ulei
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Canellonni cu spanac si branza:

Ceapa si usturoiul se taie marunt si se calesc in putin ulei.Se adauga spanacul,putina apa sau supa de legume,se condimenteaza cu sare si piper si se lasa circa 10 min. sa fiarba la foc potrivit ,sub capac,avand insa grija ca din cand in cand sa mai amestecam.Tragem apoi de pe foc si lasam sa se raceasca.

Amestecam branza de vaci cu oul si jumatate din cantitatea de cascaval apoi cu spanacul.Amestecam bine si potrivim de sare si piper.Cu aceasta compozitie umplem fiecare canellonni in parte si apoi le asezam intr-o tava unsa cu unt  in care am turnat pe fundul acesteia jumatate din cantitatea de sos de rosii.Deasupra turnam restul de sos de rosii.Dam la cuptor si cu 7-8 min inainte de fi gata presaram restul de cascaval ras.

Scoatem din cuptor ,asezonam cu marar verde .Lasam sa se racoreasca putin si...va astept la masa. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Canellonni cu spanac si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

Bunica 1

19.11.2011, 13:07

Wow, ce colorata.....de gustoasa nu mai vorbesc

mihaelar63 1

01.12.2011, 20:53

Imi plac toate ingredientele , nu are cum sa nu-mi placa preparatu final

Panacris 1

16.09.2015, 17:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!