Cannelloni cu carne

de meosiris in Cannelloni, 28 Feb 2012 | 2385 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 paste cannelloni
  • 400g carne tocata amestec vita si porc
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 25g unt
  • 2 linguri pasta de tomate(optional)
  • busuioc proaspat
  • sare si piper.

Sos Bechamel:

  • 1l lapte
  • 50g unt
  • 3 linguri faina
  • nucsoara macinata
  • sare si piper.
  • Cascaval si parmezan ras.
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne:

Preparam sosul Bechamel astfel:

-Se topeste unul la foc mic, se adauga faina si se amesteca repede pana untul absoarbe toata faina. Se toarna laptele, amestecand continuu in sos pentru a evita formarea cocoloaselor. Fierbem sosul pana acesta se ingroasa un pic. Nu trebuie sa fie foarte gros pentru aceste paste. La sfarsit luam de pe foc si potrivim gustul cu sare, piper si nucsoara.


Se pune uleiul pe foc, se adauga si untul si se lasa sa se topeasca.

Se adauga ceapa tocata marunt si usturoiul zdrobit. Lasam sa se caleasca bine impreuna.

Se adauga amestecul de carne si se amesteca bine pana carnea se rumeneste putin. Adaugam si pasta de tomate (optional).


Dupa ce umplutura de carne este gata, se adauga sare, piper, jumatate din parmezanul ras, 4 linguri de sos Bechamel si busuioc proaspat tocat marunt. Se umplu pastele cu acest amestec.

Turnam pe fundul unei tavi putin sos Bechamel apoi incepem sa asezam pastele umplute iar in cele din urma turnam restul de sos peste ele.

Deasupra presaram cascaval si parmezan ras.

Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180C si lasam ca pastele sa se umfle bine si sa se rumeneasca frumos.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight G945E

- 740 lei
1699.99 lei
959.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Ubulika 1

28.02.2012, 16:05

mmmmmmmm super bun!!

Angelina_Elena 1

28.02.2012, 20:39

imi plac cannelloni

iri_iri 1

28.02.2012, 21:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne de pasare