Cannelloni cu carne de pui

de diaconta in Cannelloni, 12 Noi 2011 | 35624 vizualizari

 

Dacă tot am făcut lasagne,am zis să fac si nişte cannelloni cu cărniţă de pui.Aceleaşi emoţii mă gândeam că nu se vor fierbe suficient.Din fericire,s-a dovedit încă odată ca nu a fost aşa.Sincer,ne-au placut chiar mai mult decât lasagnele.Sper că şi voi le veţi găsi la fel de „atrăgătoare

 

INGREDIENTE

Avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • 200 gr cannelloni

Pentru umplutura de carne:

  • Un piept de pui(300 gr)
  • 2 morcovi
  • 3 buc ceapa verde
  • 300 ml suc de rosii
  • Sare,piper,boia de ardei
  • Rozmarin
  • ulei

Pentru sosul bechamel:

  • O lingura unt
  • 2 linguri faina
  • 500 ml lapte
  • Sare
  • Nucsoara
  • Mai avem nevoie de cascaval mozzarela
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne de pui:

Incepem cu prepararea umpluturii de carne.Tocam carnea.Morcovii ii curatam si razuim.



Intr-o cratita punem putin ulei,punem ceapa taiata marunt si morcovii sa se prajeasca.Adaugam apoi si carnea.Condimentam si adaugam si rozmarinul tocat marunt.Dupa ce le-am lasat cateva minute sa se prajeasca,adaugam o cana de apa si lasam sa fiarba.Dupa aproximativ 10 minute punem si sucul de rosii.Mai lasam sa fiarba pana cand carnea este patrunsa bine.Mai adaugam apa sau suc de rosii daca este cazul.



Pregatim apoi sosul bechamel.Intr-o cratita topim untul,punem faina si o lasam putin pe foc,amestecand ca sa nu se lege de cratita.Turnam apoi laptele,amestecand cu telul sa nu se faca cocoloase de faina.Punem sare si putina nucsoara.Lasam sa fiarba pana cand sosul capata consistenta.



Cu sosul de carne umplem cannelloni.



Intr-un vas ceramic,am pus un strat generos de sos bechamel.Apoi am asezat cannelloni cu umplutura.M-am incadrat cam greu in forma vasului,avand in vedere dimensiunea tuburilor.

Peste stratul de cannelloni,punem din nou sos bechamel si razuim mozzarela.Apoi am mai asezat un strat de cannelloni si deasupra sos si o paturica de cascaval.



Am lasat la cuptor pana cand s-au rumenit si pastele s-au înmuiat suficient.Aproximativ 30 de minute.



Va doresc pofta buna!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (107)

Panacris 1

14.04.2016, 07:47

Ce vremuri faine < Ce de comentariiiii < Bune canelloni, cred că o să le probez la CrockPot

diaconta 1

14.04.2016, 09:01

Asa e Cristina,uneori mi-e asa de ciuda ca nu mai avem timp ca altadata,tare mi-e dor si mie
Interesanta ideea ta de pregatit la Crock Pot.
Eu nu prea am timp de gatit la el,fiind fara programare,trebuie sa ma incadrez in timp,ori nu prea pot.

ancutsa 1

19.03.2017, 11:00

Ce bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne