Cannelloni cu carne de pui

de Panacris in Cannelloni, 13 Mai 2012 | 6641 vizualizari

 

In familia mea numeroasa:D, sunt doua tabere, o tabara prefera musacaua, cealalta lasagna, sau mai nou cannelloni. Asa ca sa fie pace, am trecut la treaba;)

 

INGREDIENTE

  • Cannelloni 200 gr.
  • carne tocata de pui 500 g 
  • ulei de masline 30 ml. 
  • pasta de tomate 300 ml. 
  • oregano 
  • cascaval 50 g 
  • margarina 100 g. 
  • faina alba de grau 3 linguri 
  • lapte 300 ml. 
  • sare iodata 
  • nucsoara macinata 
  • piper proaspat macinat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne de pui:

Carnea tocata se prajeste usor,  cu un strop de ulei de masline, se adauga pasta de tomate diluata cu putina apa, se asezoneaza de sare, piper, oregano si se lasa la fiert, acoperit la foc mic cca. 20 de minute. Intre timp se prepara sosul bechamel, din cca.100  g margarina, 3 linguri de faina si 300 ml lapte, nucsoara rasa. Sosurile se lasa la racit. Pastele Cannelloni se umplu, nefierte, cu compozitia de carne, se aseaza intr-un vas termorezistent, pe un strat de sos becaheml. La final se acopera cu sos becahmel si sos de rosii aromat. Deasupra se rade cascavalul, se acopera si sa da la cuptorul preincins, cca. 25 de minute la foc mediu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Cannelloni cu carne de pui-0
Cannelloni cu carne de pui-1
Cannelloni cu carne de pui-2
Cannelloni cu carne de pui-3
Cannelloni cu carne de pui-4
Cannelloni cu carne de pui-5
Cannelloni cu carne de pui-6
Cannelloni cu carne de pui-7
Cannelloni cu carne de pui-8
Cannelloni cu carne de pui-9
Cannelloni cu carne de pui-10

COMENTARII (14)

cocolina

cocolina 1

13.05.2012, 21:32

imi plac canelonii mult

Sim0na

Sim0na 1

15.05.2012, 08:37

Imi place!

Dana_Retetegg

Dana_Retetegg 1

16.05.2012, 10:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!