Capsuni cu frisca

de izulika in Dulciuri, 29 Mai 2011 | 4644 vizualizari

 

Un desert rapid si racoros :)

 

INGREDIENTE

Pentru frisca avem nevoie de :

  • 215 g smantana lichida 31% grasime
  • 40 g zahar vanilat
  • intaritor frisca (optional, eu n-am folosit)
  • Capsuni cca 300 g,
  • 2-3 linguri zahar tos
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capsuni cu frisca:

Inainte de a face frisca smantana se tine la frigider pentru cateva ore.Se toarna intr-un bol se adauga zaharul si se bate cu mixerul pentru inceput la prima viteza iar apoi se mareste viteza treptat pana cand frisca este de consistenta bezelei.


Capsunile se spala, se curata si se taie in jumatati apoi se adauga zaharul peste ele si se da la frigider cateva ore.Dupa ce avem frisca si capsunile pregatite se pun in boluri 1 strat de frisca unul de capsuni apoi frica si iarasi capsuni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Capsuni cu frisca" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mihaelar63 1

24.11.2011, 23:13

Ce dragut , initial am vazut sub forma de minge

Bya Ralu 1

07.02.2012, 13:14

bun

guciu_pufy 1

26.05.2012, 20:36

yamiiiiiiii

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8767 puncte

mihaelar63

5278 puncte

mirela0911

4877 puncte

Rocsi

4727 puncte

Constelatialeu

4318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Kinder Pingui