Capsuni delicioase

de RuxyRux in Dulciuri, 6 Mai 2011 | 2295 vizualizari

 

S-a dat startul la desertul cu capsuni si pentru ca iubesc capsunile le prepar in diverse feluri , aceasta combinatie imi place cel mai mult, capsuni, crema fina de vanilie si frisca....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg capsuni
  • 300 gr zahar
  • 3 oua 
  • 3 pliculete vanilie
  • 3 linguri faina( amidon)
  • 750 gr lapte
  • frisca la alegere vegatala sau naturala( eu am preparat dintr-un pahar de 250 ml 
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capsuni delicioase:

Preparam crema de vanilie:


Punem ouale, 150 gr. zahar si vanilia in vasul de mixer si amestecam totul foarte bine. Adaugam si faina( amidonul) si cateva linguri de lapte pentru a subtia compozitia.


Fierbem laptele si cand incepe sa dea in clocot, micsoram flacara si turnam in fir subtire compozitia cu ou amestecand cu grija.


Lasam pe foc in jur de zece minute avand grija sa amestecam sa nu se prinda crema de vas.


Dam la rece.


Preparam si frisca.


Din 500 gr capsuni si restul de zahar facem un piure la mixer.


Cand crema de vanilie s-a racit, luam paharele pregatite dinainte si le umplem dupa imaginatie, eu am pus in diverse feluri, primul strat de crema de vanilie, deasupra am taiat felii de capsuni, apoi piureul de capsuni, din nou felii de capsuni, crema de vanilie, felii de capsuni si frisca. Frau liber la decor.


Se mai pune din nou la rece si se serveste cu mare placere..e delicios!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Capsuni delicioase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (82)

ella49 1

17.05.2011, 21:22

arata super

RuxyRux 1

17.05.2011, 21:23

Ligiuta dulce

RuxyRux 1

17.05.2011, 21:23

Mersi Ela

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Claudia