Caramel Chew Bars

de Anamaria7 in Prajituri, 26 Dec 2010 | 4334 vizualizari

 

Ceva gen Twix, Snickers & co. :D

 

INGREDIENTE

  • 1 cup unt moale (200 g)
  • 1/4 cup zahar (50 g)
  • 1/2 lgt esenta de vanilie
  • 1 1/3 cup faina (180 g)
  • 1 cup biscuiti digestivi pisati
  • 400 gr caramele de vanilie
  • 1/3 cup lapte evaporat -> eu l-am inlocuit cu smantana pentru frisca (80 ml)
  • 1 1/2 cup ciocolata cu lapte (300 g)
  • 2 lg margarina Rama
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caramel Chew Bars:

Cuptorul se incalzeste la 180C. Tapetam o tava de 30cm x 20cm.


Mixam bine untul pana devine cremos, apoi adaugam zaharul si esenta de vanilie. Cand s-a omogenizat turnam faina amestecata cu biscuitii, apoi punem compozitia in tava. Tava se tine in cuptor cca 15min, pana se rumeneste.


Pe baie de aburi, caramelele si laptele/smantana pentru frisca se topesc. Turnam caramelul fierbinte peste crusta si dam tava din nou la cuptor pana cand incep sa apara balonase :P, cca 8 minute


Tot pe baie de aburi se topeste ciocolata in margarina, apoi se lasa la racit putin. Cand caramelul s-a racit turnam ciocolata si ducem tava la loc racoros sa se intareasca glazura de ciocolata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Caramel Chew Bars" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

mena29 1

26.12.2010, 16:38

Dana_Retetegg 1

26.12.2010, 23:24

Deliciosssss

LUK 1

27.12.2010, 14:44

super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

Tortellini cu carne si legume

pe 22.06 la 14:43

Desert tort Anca

de Ancutsa 5

pe 22.06 la 11:46

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Noire