Caramel Chew Bars

de Anamaria7 in Prajituri, 26 Dec 2010 | 4218 vizualizari

 

Ceva gen Twix, Snickers & co. :D

 

INGREDIENTE

  • 1 cup unt moale (200 g)
  • 1/4 cup zahar (50 g)
  • 1/2 lgt esenta de vanilie
  • 1 1/3 cup faina (180 g)
  • 1 cup biscuiti digestivi pisati
  • 400 gr caramele de vanilie
  • 1/3 cup lapte evaporat -> eu l-am inlocuit cu smantana pentru frisca (80 ml)
  • 1 1/2 cup ciocolata cu lapte (300 g)
  • 2 lg margarina Rama
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caramel Chew Bars:

Cuptorul se incalzeste la 180C. Tapetam o tava de 30cm x 20cm.


Mixam bine untul pana devine cremos, apoi adaugam zaharul si esenta de vanilie. Cand s-a omogenizat turnam faina amestecata cu biscuitii, apoi punem compozitia in tava. Tava se tine in cuptor cca 15min, pana se rumeneste.


Pe baie de aburi, caramelele si laptele/smantana pentru frisca se topesc. Turnam caramelul fierbinte peste crusta si dam tava din nou la cuptor pana cand incep sa apara balonase :P, cca 8 minute


Tot pe baie de aburi se topeste ciocolata in margarina, apoi se lasa la racit putin. Cand caramelul s-a racit turnam ciocolata si ducem tava la loc racoros sa se intareasca glazura de ciocolata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Caramel Chew Bars" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

mena29 1

26.12.2010, 16:38

Dana_Retetegg 1

26.12.2010, 23:24

Deliciosssss

LUK 1

27.12.2010, 14:44

super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Tort Dobos