Caras a la grec

de luminita20_2006 in Crap / Caras, 12 Aug 2011 | 9017 vizualizari

 

Caras a la grec, o portie de savoare in farfurie

 

INGREDIENTE

  •  caras
  • -1 lamaie
  • - 100 ml apa minerala
  • -patrunjel tocat marunt
  • -100 ml ulei
  • -sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caras a la grec:

Carasul se curata se spala si se condimenteaza. Se lasa sa stea la frigider 30 minute. Se unge o tava cu ulei se pune pestele si se da la cuptor 30 minute.

Separat se face sosul amestecand uleiul, apa minerala, zeama de la lamaie si patrunjel.

Cand este gata pestele se toarna sosul peste caras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Caras a la grec" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Bunica 1

31.08.2011, 21:35

Ce peste bun! Daca avea si putin mujdei era perfect

luminita20_2006 1

18.09.2011, 11:41

Bunica eu nu pap mujdei ca nu ma tine stomacul dar pentru cei care pot manca asa ceva cred ca este perfect

mihaelar63 1

14.05.2012, 12:39

Place

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saramură de caras