Caras a la grec

de luminita20_2006 in Crap / Caras, 12 Aug 2011 | 5994 vizualizari

 

Caras a la grec, o portie de savoare in farfurie

 

INGREDIENTE

  •  caras
  • -1 lamaie
  • - 100 ml apa minerala
  • -patrunjel tocat marunt
  • -100 ml ulei
  • -sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caras a la grec:

Carasul se curata se spala si se condimenteaza. Se lasa sa stea la frigider 30 minute. Se unge o tava cu ulei se pune pestele si se da la cuptor 30 minute.


Separat se face sosul amestecand uleiul, apa minerala, zeama de la lamaie si patrunjel.


Cand este gata pestele se toarna sosul peste caras.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Caras a la grec" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Bunica 1

31.08.2011, 21:35

Ce peste bun! Daca avea si putin mujdei era perfect

luminita20_2006 1

18.09.2011, 11:41

Bunica eu nu pap mujdei ca nu ma tine stomacul dar pentru cei care pot manca asa ceva cred ca este perfect

mihaelar63 1

14.05.2012, 12:39

Place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Caras in solzi si sare