Caras prajit

de alinasava in Crap / Caras, 17 Sep 2013 | 4775 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • peste caras
  • malai
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat(daca aveti)
  • cateva felii de lamaie pentru decor
  • ulei(pentru prajit)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caras prajit:

Se curata pestele de solzi,de codite si maruntaie,se spala foarte bine si apoi se lasa la scurs.Cand s-a uscat se taie in doua pe lungime sau daca doriti il lasati intreg,dar se cresteaza ca sa se prajeasca bine.Se condimenteaza cu sare,piper si busuioc (busuiocul este optional),apoi se trece fiecare peste prin malai si se pune la prajit in uleiul incins.Dupa ce s-au prajit si pe o parte si pe cealalta,se scot pe servetele pentru a absorbi uleiul,se lasa cam 5minute,apoi se aseaza pe o farfurie alaturi de mamaliguta si mujdei,si se decoreaza cu lamaie si patrunjel.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Caras prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

deyutzky 1

25.09.2013, 19:07

bun venit

alinasava 1

28.09.2013, 13:07

mersi!

christyansen 1

06.08.2014, 16:21

f bun dar are oase carasu bv bv bv bv bv

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!