Caras prajit

de alinasava in Crap / Caras, 17 Sep 2013 | 4891 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • peste caras
  • malai
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat(daca aveti)
  • cateva felii de lamaie pentru decor
  • ulei(pentru prajit)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caras prajit:

Se curata pestele de solzi,de codite si maruntaie,se spala foarte bine si apoi se lasa la scurs.Cand s-a uscat se taie in doua pe lungime sau daca doriti il lasati intreg,dar se cresteaza ca sa se prajeasca bine.Se condimenteaza cu sare,piper si busuioc (busuiocul este optional),apoi se trece fiecare peste prin malai si se pune la prajit in uleiul incins.Dupa ce s-au prajit si pe o parte si pe cealalta,se scot pe servetele pentru a absorbi uleiul,se lasa cam 5minute,apoi se aseaza pe o farfurie alaturi de mamaliguta si mujdei,si se decoreaza cu lamaie si patrunjel.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Caras prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

deyutzky 1

25.09.2013, 19:07

bun venit

alinasava 1

28.09.2013, 13:07

mersi!

christyansen 1

06.08.2014, 16:21

f bun dar are oase carasu bv bv bv bv bv

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastrav prajit cu cartofi la cuptor si mujdei de usturoi