Caras prajit, cu mujdei si mamaliguta

de Ina in Crap / Caras, 26 Mai 2010 | 6761 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati mari de caras 
  • condiment pentru peste
  • 50 g malai
  • 30 g faina
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caras prajit, cu mujdei si mamaliguta:

Pestele se curata de solzi, se despica si i se scot matele si urechile. Se spala in cateva ape, apoi se scurge bine de apa. Se amesteca intr-o farfurie malaiul cu faina si condiment pentru peste.


Se presara condiment pe exteriorul si in interiorul pestelui, apoi se tavaleste fiecare bucata de peste prin amestecul de malai si faina. Se pun cu grija bucatile in uleiul incins si se prajesc, apoi se scot pe un prosop din hartie, pentru inlaturarea excesului de grasime.


Se serveste cu mujdei de usturoi si mamaliguta calda.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Caras prajit, cu mujdei si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

burdulea56 1

14.06.2010, 10:39

Peste! Ce bine arata.

Bucataras Medi 1

14.06.2010, 10:59

zii,Ina............a fost delicios.............

Ina 1

14.06.2010, 15:58

Bine zici, medioto! Acum se vine la peste? S-a halit de o luna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Caras marinat in sos de legume a la Horia Virlan