Carnaciori in foietaj

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 10 Dec 2014 | 4588 vizualizari

 

Sunt convinsa ca toata lumea prepara carnaciori in foietaj. Mie mi-a placut foarte mult metoda dragutei chef Lorraine Pascal-careia ii admir naturaletea si priceperea: http://www.tvpaprika.ro/Musoraink/L/lorraine_pascale_home_cooking_made_easy

 

INGREDIENTE

  • foietaj de placinta
  • carnaciori semi-afumati subtiri
  • seminte mac
  • seminte susan
  • ou batut - optional
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori in foietaj:

Aluatul de foietaj se  dezgheata treptat la temperatura camerei .

Se taie fasi cu latimea de 10 cm .

Carnaciorii se taie tot  la  lungimea de 10 cm .

Se aseaza carnaciorii distantati pe jumatate din fisia de aluat si cu ceialalta parte se acopera . Se apasa intre carnaciori cu degetele sa ramana tot atata interval . 

Cine doreste poate sa unga inainte suprafata exterioara cu ou batut .

Presarati deasupra seminte de mac si susan .

Se da la rece [ ideal la congelator ] putin sa se intareasca din nou aluatul. Astfel se vor taia bucatile mai usor si estetic .

Se scote de la rece bucata de foaie umpluta cu carnaciori si se taie cu un cutit bine ascutit in fasii de 2 cm [ un deget ] .

Coaceti la cuptor , foc mediu , pana devin rumeni .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Carnaciori in foietaj-0
Carnaciori in foietaj-1
Carnaciori in foietaj-2
Carnaciori in foietaj-3
Carnaciori in foietaj-4
Carnaciori in foietaj-5
Carnaciori in foietaj-6
Carnaciori in foietaj-7
Carnaciori in foietaj-8
Carnaciori in foietaj-9
Carnaciori in foietaj-10

COMENTARII (19)

mihaelar63

mihaelar63 1

14.12.2014, 23:27

Da dragalasi

babi5

babi5 1

18.12.2014, 20:51

mihaelar63

mihaelar63 1

21.12.2014, 00:28

Babi vreau sa-i repet

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!