Carnati de curcan cu fenicul si paprika afumata iute :)

de papabundetot in Mezel de casa, 19 Oct 2014 | 3240 vizualizari

 

Am fost provocata de un prieten sa creez o varianta proprie de carnati de curcan si desi nu am facut niciodata carnati am acceptat provocarea si …am trecut la treaba.Am creat 2 arome diferite care m-am gandit ca v-ar fi de folos mai ales ca nu mai este atat de mult pana la Craciun,cand pe langa traditionalii carnati de porc puteti incerca si aceasta varianta.

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 2,5 kg carne curcan
  • 250 gr ciuperci
  • 50 gr seminte fenicul
  • sare,piper
  • 20 gr paprika afumata picanta
  • 25 gr chimen macinat
  • 15 gr ghimbir
  • 2 catei usturoi
  • mate pentru carnati
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati de curcan cu fenicul si paprika afumata iute :):

Am spalat bine carnea,am tocat-o prin masina de carne,o parte prin sita mare si o parte prin sita mai mica,am tocat si ciupercile,ghimbirul si usturoiul,apoi am impartit carnea in 2 parti relativ egale,intr-o parte am adaugat seminte de fenicul prajite si maruntite bine la mojar,sare si piper si in cealalta parte am adaugat paprika iute afumata,chimen macinat, sare si piper..


Am umplut matele cu carnati,din ambele variante,apoi i-am lasat putin sa se usuce. Carnatii cu fenicul i-am fiert in 500 ml bere neagra,iar cei cu paprika iute afumata,urmeaza a fi prajiti.


Merita sa incercati si voi pentru ca ambele variante au iesit foarte aromate si gustoase,si mai ales stim ce contin fata de carnatii cumparati din comert


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de curcan cu fenicul si paprika afumata iute :)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Satisfyyourcravings 1

19.10.2014, 20:43

Pff, ce e aici!

Rocsi 1

19.10.2014, 21:39

babi5 1

10.11.2014, 08:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Carnati macelaresti de Burdujeni