Carnati in mate de oaie

de Bunica in Mezel de casa, 22 Dec 2012 | 10476 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg.pulpa de porc
  • 1kg carne de oaie
  • 1kg.pulpa de manzat
  • 1 kg. de fleica de porc
  • 2 capatani de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • mate de oaie
  • zeama de oase
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati in mate de oaie:

Matele de oaie se pun in apa sa se desareze.


Cat matele stau in apa se prepara carnea.


Eu am cumparat-o si mi-a tocat-o la macelarie.


Am pus intr-un vas(lighean)carnea de oaie,porc si vita.


Se adauga sarea,cimbru,piperul si o cana ,cam 250 ml.zeama de oase si usturoiul pisat.


Am framantat bine si am lasat circa o jumatate de ora pentru se amesteca aromele condimentelor.


La masina de tocat carene se monteaza o palnie subtire,speciala pentru matele de oaie.


Se umplu matele,se spala si se lasa la uscat 24 de ore.


Apoi se pun in pungi si se pastreaza in congelator.

 

TIPS-URI

1

uscarea este bine sa se faca la vant.

2

am luat fleica de porc sa nu pun grasime(untura)

3

cimbrul folosit a fost uscat si macinat de mine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati in mate de oaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

Lau 1

23.12.2012, 19:31

calvet 1

28.03.2013, 16:16

Intestine subtiri de oaie calibrul 18-20 sau 20-22mm pentru carnati proaspeti, intestine de porc calibrul 28-30 sau 30+ pentru carnati de casa, intestine de vita calibrul 32-36 pentru lebar, chisca, caltabos, ambalate in pungi sau caserole la diferite dimensiuni sau in legaturi de 91,5 metri,bumbare,mate crete, vezici uscate porc si altele. Pentru o oferta completa va rugam a ne face o cerere de oferta pe acest mail sau la nr. de telefon : 0744540014 .,0761720669 . Persoana de contact : Iulian ...calvet.calvet@yahoo.com

reisnaor_2006 1

11.12.2014, 18:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Caltabos