Carne de porc cu pilaf de orez

de Valclaudia in Porc, 12 Sep 2013 | 1625 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. pulpa de porc
  • 3 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • +
  • 1 ceapa potrivita ca marime
  • 1 ardei colorat
  • alte 3 linguri de ulei
  • cca 300 gr.orez
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • patrunjel uscat,
  • sare piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu pilaf de orez:

Eu am folosit carne congelata. Asadar: dezghetam carnea, o taiem bucati.


O prajim putin,pe ambele parti in 3 linguri de ulei, adaugam sare si piper dupa gust si 1 cana cu apa.Lasam sa fiarba la foc potrivit pana scade apa. Gustam si daca mai necesita apa,completam. Carnea trebuie sa fie patrunsa cu fiertul, iar la final o lasam sa se prajeasca in grasimea lasata pana se rumeneste frumos.


Curatam si spalam ceapa si ardeiul. Le tocam marunt si le calim in ulei.


Adaugam orezul clatit in apa rece, lasam sa se caleasca 1 minut, adaugam apa, boabe de mustar, piper si sare dupa gust. Lasam sa fiarba la foc mic, amestecam la fiecare 2-3 minute sa nu se prinda orezul de cratita. Dupa ce s-a umflat (aici depinde de gusturi, unii il prefera "al dente", altii il prefera mai fiert), stingem focul si presaram patrunjel uscat.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu pilaf de orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

loredanaaa 1

13.09.2013, 00:10

Cris2711 1

13.09.2013, 00:37

pune deoparte ca vin repede

Panacris 1

15.09.2013, 09:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert musuroi de cartita
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!