Carne de porc cu varza murata

de cristeena20 in Porc, 15 Ian 2016 | 857 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g pulpa de porc
  • 3 linguri untura de porc
  • 1 ceapa mica
  • Pentru marinata: sare, piper, usturoi pisat, pasta de ardei paprika, boia dulce, chilli picant, 200 ml vin alb, cimbru verde proaspat
  • 250 g varza acra taiata marunt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu varza murata:

- Carnea se taie cubulete si se tempereaza cu sare, piper negru macinat, dafin, boia de ardei, pasta de ardei paprika,unsturoi, chilli picant, cimbru verde praspat si se toarna vin alb.Lasam la marinat cateva ore.


- Intr-o tigaie punem untura la incins si adaugam carnea scursa din marinata si lasma sa se prajeasca cuburile de carne pana devin rumena, la foc mediu.


Punem ceapa tocata marunt si apoi dupa vreo 5 minute aduagam marinata in care a stat carnea si lasam sa se inabuse inca 4 minute sub capac. Adaugam varza maruntita acra (care in prealabil a fost spalata de s-3 ori cu apa rece, sa nu fie prea sarata).


Amestecam bine si lasma sa se prajeasca si ea, acoperind cu capac. Amestecam din cand in cand. Temperam daca mai e nevoie si adaugam inca untura. Cand s-a inmuiat varza si carnea e gatita, stingem. Servim cu mamaliguta sau cu paine de casa.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu varza murata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

dantes 1

17.01.2016, 11:07

Buna!

Gicuta69 1

18.01.2016, 09:11

Gustoasa!

anca_rm 1

18.01.2016, 14:12

o mancare perfecta pentru zilele de iarna , si ce bine miroase in bucatarie cand o prepari..miami

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc in crusta de piper verde si sos de rodii