Carne de porc inabusita

de jolygina in Porc, 11 Ian 2011 | 7316 vizualizari

 

o noua reteta pe care am invatat-o de la mama mea, merita sa incercati
multumesc mami este delicioasa

 

INGREDIENTE

  • carne de porc ,ceafac,cotlet ce aveti prin frigider
  • 2 pahare de vin
  • o ceapa medie
  • sare
  • piper
  • o capatana de usturoi
  • 2 foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc inabusita:

Se taie carnea bucati cam de 4-5 cm grosime dupa care le punem intr-o tigaie si adaugam jumatate de pahar de apa ,punem capacul si lasam sa fiarba pana scade apa la jumatate


cand a inceput sa scada punem foile de dafin ,sarea, piperul si ceapa tocata solzisori si incepem sa adaugam cate jumatate de pahar de vin treptat


lasam sa fiarba cu capacul pus la foc mic si mai adaugam vin treptat pana terminam toata cantitatea , cand este aproape gata , verificam cu furculita daca patrunde inseamna ca este aproape gata


punem si usturouiul pisat, se lasa sa fiarba pana cand scade tot vinul si dupa ce a scazut le mai lasam circa 10 min pe fiecare parte ca sa capete o culoare aramie


pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc inabusita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

jolygina 1

12.01.2011, 14:52

am revenit mamae elena sper sa am timp sa bag macar o reteta pe sapatamana cu alergaturile pe care le am de facut sper sa reusesc printre picaturi sa mai scriu cate o reteta

MIUTA 1

13.01.2011, 14:12

Foarte buna papica Un pupic pentru frumosul care papa tot din farfurie

adry88 1

05.05.2011, 19:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu cartofi crocanti cu malai