Carne de porc inabusita

de jolygina in Porc, 11 Ian 2011 | 8117 vizualizari

 

o noua reteta pe care am invatat-o de la mama mea, merita sa incercati
multumesc mami este delicioasa

 

INGREDIENTE

  • carne de porc ,ceafac,cotlet ce aveti prin frigider
  • 2 pahare de vin
  • o ceapa medie
  • sare
  • piper
  • o capatana de usturoi
  • 2 foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc inabusita:

Se taie carnea bucati cam de 4-5 cm grosime dupa care le punem intr-o tigaie si adaugam jumatate de pahar de apa ,punem capacul si lasam sa fiarba pana scade apa la jumatate


cand a inceput sa scada punem foile de dafin ,sarea, piperul si ceapa tocata solzisori si incepem sa adaugam cate jumatate de pahar de vin treptat


lasam sa fiarba cu capacul pus la foc mic si mai adaugam vin treptat pana terminam toata cantitatea , cand este aproape gata , verificam cu furculita daca patrunde inseamna ca este aproape gata


punem si usturouiul pisat, se lasa sa fiarba pana cand scade tot vinul si dupa ce a scazut le mai lasam circa 10 min pe fiecare parte ca sa capete o culoare aramie


pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc inabusita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

jolygina 1

12.01.2011, 14:52

am revenit mamae elena sper sa am timp sa bag macar o reteta pe sapatamana cu alergaturile pe care le am de facut sper sa reusesc printre picaturi sa mai scriu cate o reteta

MIUTA 1

13.01.2011, 14:12

Foarte buna papica Un pupic pentru frumosul care papa tot din farfurie

adry88 1

05.05.2011, 19:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

7750 puncte

RODIMUR

6780 puncte

Rocsi

6760 puncte

oanapl

6010 puncte

mirela0911

4270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert poale-n brau
  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tochitura cu garnitura de ciupercute si rosii cherry