Cartofi acordeon cu cascaval

de Spiridus in Mancaruri de legume, 24 Feb 2018 | 1150 vizualizari

 

Oh,cat de mult imi plac acesti cartofi! As manca in fiecare zi!:))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg Cartofi noi
  • 100 gr unt topit
  • 1 lingurita secretul gustului
  • 1 lingurita piper negru macinat
  • 1 lingurita praf de ardel iute
  • 5 linguri ulei
  • 1 lingurita sare fina
  • 1 lingurita rozmarin
  • 250 gr cascaval Hochland
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi acordeon cu cascaval:

Pentru inceput spalam foarte bine cartofii, nu ii decojim, cate un cartof il punem intre 2 linguri de lemn, apoi taiem felii cat sa ramana netaiat la fundul cartofului si sa nu se desprinda feliile.



Intr-un bol punem uleiul, untul topit, piperul, praful de ardel iute, rozmarinul, sarea si secretul gustului, le amestecam foarte bine, iar cu o pensula din silicon ungem fiecare cartof, chiar si intre feliile cartofului.



Ii punem intr-o tava rotunda sau patrata, unsa cu unt foarte moale, lasat la temperatura camerei si le dam la cuptorul preincalzit la 200 grade C si ii lasam 15 minute.



Dupa 15 minute ii scoatem, din nou ungem cu amestecul facut din ingrediente si din nou ii dam la cuptor timp de 15 minute, iar acum dam la 180 grade C cuptorul.





Pofta buna si ne vedem la reteta urmatoare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi acordeon cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mirela0911 1

25.02.2018, 15:06

Sunt deliciosi!

Ancutsa 1

25.02.2018, 21:18

Imi plac mult!

elucubratiiculinare 1

26.02.2018, 18:52

arata tare bine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu ciocolată și cremă de vanilie

ieri la 12:44

Ostropel de pui ca la mama acasa

ieri la 10:34

Vitel in stil asiatic

ieri la 10:12

Ardei iuti  cu stafide - marinati in otet

pe 11.11 la 23:02

Foccacia cu faina graham

pe 11.11 la 22:27

RETETA RECOMANDATA
Cartofi in straturi