Cartofi, ciuperci cu cimbru, usturoi si vin

de Zamfira in Mancaruri de post, 26 Aug 2012 | 3244 vizualizari

 

O combinatie reusita de arome. Cimbrul si vinul ofera un gust aparte cartofilor, iar usturoiul este excelent pentru ciuperci.

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi
  • 5-6 ciuperci
  • cimbru uscat
  • 5-6 catei usturoi
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • 1 pahar vin alb demisec
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi, ciuperci cu cimbru, usturoi si vin:

Curatam si spalam cartofii, ciupercile, ii taiem feliute, ii punem pe o tava tapetata cu hartie pentru copt. Presaram peste ei cimbru, sare, piper si putin ulei de masline. Cand cartofii si ciupercile sunt aproape gata ii stropim cu un pahar de vin alb in care punem usturoiul pisat.


Timp de coacere: 50 minute

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi, ciuperci cu cimbru, usturoi si vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Sim0na 1

27.08.2012, 13:49

Vreau si eu!!!

Zamfira 1

27.08.2012, 21:23

mirela0911 1

27.08.2012, 22:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare de praz cu masline si cartofi