Cartofi copti cu 3 feluri de branza

de artyandra in Mancaruri de legume, 28 Mar 2017 | 1085 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 9 cartofi mici sau 7 cartofi mari
  • 100 g brânză de capră
  • 100 g brânză de vaci degresată
  • 50 g cașcaval Cheddar maturat, dat prin răzătoare
  • o jumătate de ardei gras, roșu
  • 2 linguri de lapte rece
  • 2 linguri de smântână degresată
  • miezul de la 3 cartofi
  • o ceapă mică
  • un ou (opțional)
  • 2 căței de usturoi
  • condimente după gust
  • câteva frunze de pătrunjel
  • sare și piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti cu 3 feluri de branza:

Se fierb cartofii în coajă, apoi se lasa la răcit. În timp ce fierb cartofii, ne ocupăm de umplutură. Vom lua un bol în care vom mixa cu un mixer vertical oul (opțional) și celelate ingrediente, crude. Se pot adăuga condimente după gust sau se pot evita.


Când s-au răcit cartofii, se vor curăța de coajă, iar cu o lingură se vor scobi. Miezul de la trei cartofi se va adăuga la compoziția de brânză și se va mixa iar, foarte bine, până devine o compoziție omogenă.


Într-o tavă se va pune hârtie pergament și se vor pune direct cartofii fierți și scobiți. Cu o lingură se va pune din compoziția de brânză până va fi la nivelul cartofilor. Deasupra se va presăra cașcaval Cheddar maturat, iar peste cașcaval se va pune ca decor o frunză de pătrunjel. Se va da tava la copt în cuptorul preîncălzit, la 180 grade Celsius pentru 30 minute. Când cartofii și cașcavalul s-au rumenit, se oprește focul și se va lăsa tava în cuptor până la răcire completă!


Cartofii sunt foarte buni serviți calzi.



Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu 3 feluri de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

dantes 1

29.03.2017, 17:33

Buni!

oanapl 1

29.03.2017, 19:34

Interesanta reteta!

Rocsi 1

29.03.2017, 21:11

Mmm, cat de buni si apetisanti!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de perisoare acrita cu corcoduse

de Adi 4

ieri la 20:46

Rulada cu cirese

de RuxyRux 9

ieri la 20:20

Afinata de casa

de oanapl 7

pe 21.06 la 22:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rahela Velicu

14401 puncte

oanapl

13935 puncte

Panacris

11496 puncte

Rocsi

5346 puncte

Catalina L

4420 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chiftelute de dovlecei galbeni
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de perisoare acrita cu corcoduse

de Adi 4

ieri la 20:46

Rulada cu cirese

de RuxyRux 9

ieri la 20:20

Afinata de casa

de oanapl 7

pe 21.06 la 22:56

RETETA RECOMANDATA
Dovlecel umplut cu brânză