Cartofi copti de 2 ori

de LopFras in Aperitive / Garnituri, 18 Noi 2010 | 9462 vizualizari

 

As putea declara ca in afara de bureti cartofii sunt, cel putin pentru mine, legume extraordinare din care se pot gati foarte multe mancaruri gustoase si interesante. Sa vedem despre ce reteta e vorba astazi: cartofi copti de 2 ori cu smantana, ricotta si cascaval.

 

INGREDIENTE

  • - 5-6 cartofi medii
  • - 2 linguri mari de ricotta sau branza de vaci
  • - 2 linguri mari de smantana grasa
  • - o mana generoasa de cascaval ras
  • - sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti de 2 ori:

Cartofii de spala foarte bine cu o carpa aspra pana coaja este perfect curata. Se inteapa cu o scobitoare, se sareaza si se dau la cuptor timp de 45 minute. Dupa coacere se taie in doua, se scobeste interiorul pastrand intacte cojile. Se amesteca miezul din cartofi cu branza, smantana si un praf de sare si piper. Se umplu barcutele din cartofi cu acest amestec. Se presara mult cascaval si se dau la cuptor timp de 10-15 minute.

Se servesc fierbinti cu un praf de boia dulce presarat si cu muraturi sau salate de cruditati. N-am mai avut rabdare si i-am mancat cu felii de castravete. O mancarea foarte satioasa si usoara. Va invit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti de 2 ori" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

ieri la 21:01

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

ieri la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

Creveti in sos de unt si vin

pe 19.06 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu garnitura