Cartofi cu castraveti acri si marar

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 9 Dec 2014 | 1896 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi,
  • 1/2 kg castraveti murati,
  • o ceapa,
  • 3 linguri de bulion,
  • 1 legatura marar,
  • 1 foaie dafin,
  • sare,
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu castraveti acri si marar:

Pentru inceput se taie rondele castravetii murati si se lasa in apa rece la desarat. Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie cubulete, fasii, rondele (cum doriti). Se curata ceapa si se caleste in putin ulei si apa. Se adauga cartofii peste ceapa si se lasa ~ 5 minute amestecand din cand in cand. Adaugam apa cat sa se acopere cartofii si lasam pana sunt gata cartofii (depinde de cartofi). Se adauga castravetii murati, bulionul si foaia de dafin. Se da in cateva clocote si se adauga mararul tocat marunt. Se condimenteaza cu sare si piper.


Bon Appetit!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu castraveti acri si marar" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

MotanLaOale 1

09.12.2014, 20:30

Rocsi 1

09.12.2014, 21:32

Vreau sa gust!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi